55-me.png

minä

01%20MM%20Nettikuva%20crop5-me.jpg

Olen Mika-Markus Mäkelä, Vapauden tien kanssakulkijasi, ikuisuuden opiskelija niin kuin sinäkin.


Kiinnostuin jo hyvin nuorena elämän ja oman mieleni tutkimisesta. Astrologisen syntymäkarttani mukaan olen tässä elämässä psykologisella sy­vyys­su­kel­lus­mat­kal­la tutkimassa elämän syvällisiä totuuksia. Olen pohdiskellut paljon ihmisyyttä sekä hahmottanut isompaa kokonaiskuvaa elämästä ja maailman menosta.

Olen ollut aina herkkä aistimaan ja sopeutumaan toisten ihmisten mielentiloihin ja tunteisiin.


Ihmiskohtaamisissa saan usein intuitiivisesti toisten elämäntilanteita helpottavaa tietoa. Vertaan aina eri lähteistä saamani tiedon resonointia omaan totuuteeni. Tahdon pysyä omassa totuudessani, koska se linjaa minut suoraan syvimpään olemukseeni ja omaan voimaani. Energiaherkkänä voin yhdistyä eri energiakenttiin ja tulkita erilaisia energioita, jotka ohjaavat ihmisten toimintaa, käyttäytymistä, puheita ja kirjoituksia. Saan selvätietoa energian välityksellä.


Olen ammatiltani liiketoiminnan ja hy­vin­voin­ti­neu­vo­jien kouluttaja. Osaan tuoda opetukseeni mukaan psykologisen näkökulman sekä laajemmat ja syvemmät elämän totuudet ja lainalaisuudet. Olen myös Uuden Ajan Ihmisyys -sivutoimiyritykseni henkisen kasvun valmentaja, ohjaaja ja tukija. Haluan omalta osaltani auttaa ihmiskunnan henkistä evoluutiota.


Olen suorittanut Yritysvalmentaja/kon­sult­ti­kou­lu­tuk­sen ymmärtääkseni syvällisemmin liiketoimintaa. Olen tehnyt asennetyötä hyväksyessäni myös henkisen liiketoiminnan olevan osa kaikkeutta ja tarjoan nykyään myös Henkisen Liiketoiminnan Coachaus -palvelua. Haluan auttaa uuden ajan yrittäjien luomistyötä, jonka perustana on ihmiskunnan todellisia sisäisiä tarpeita palvelevat tuotteet/palvelut.


Olen käynyt Ykseyden kurssin (Jaakko Muhonen) ja opiskellut Ihmeiden Oppikurssia. Nämä molemmat ovat todella merkittävästi auttaneet minua avautumaan Todelliseksi Itsekseni sekä laajentamaan tietoisuuttani kohti Ykseyttä. Ihmeiden Oppikurssi selvittää todella hyvin, miten itsestä voi vapautua.


Olen kokenut omaa syvempää olemustani ja mielen pysyviä havahtumisia sekä saanut korkeimman tietoisuuden opetusta selkounien välityksellä. Tietoisuudessa on jo kaikki tieto valmiina!


Luotan omalla tielläni sisäisen tiedon ja totuuden ohjaukseen. Luon elämääni mahdollisimman paljon omasta ole­mas­sao­lo­ti­las­ta­ni käsin. Sydäntäni lähellä ovat ne henkisen kasvun asiat, joita itsekin vielä innolla tutkin ja opiskelen. Oman sisäisen prosessini avulla ymmärrän ja osaan auttaa sinua paremmin kulkemaan omaa Vapauden tietäsi!


Vapaudutaan ja luodaan itsemme uudelleen – Uuden Ajan Ihmisiksi!

03%20Paras%20Ovaali%20iso%20res%20ilman%20taustaa%20(alkup.)-me.png

uuden ajan ihmisyys – vapauta itsesi elämään!

YRI­TYK­SE­NI VISIO, LIIKEIDEA, TOIMINTA-AJATUS JA ARVOT

Olemme siirtyneet uuteen aikakauteen, jossa aito Uuden Ajan Ihminen ohjaa itse omaa vastuullista elämäänsä omassa täydessä voimassaan ja potentiaalissaan kunnioittaen kaikkia muita eläviä olentoja ja luontoa. Uuden Ajan Ihmisen elämä on todellisuuden luonteen oivaltamista ja uuden luomista!


Yritykseni visio

Haluan omalta osaltani auttaa ihmiskunnan henkistä evoluutiota. Ihmisten tietoisuuden laajentumista, värähtelytason kohoamista ja elämän ykseyteen vapautumista. 

Haluan auttaa uuden ajan yrittäjien luomistyötä, jonka perustana on ihmiskunnan todellisia sisäisiä tarpeita palvelevat ja kestävät tuotteet/palvelut.


Yritykseni liikeidea

Perustin yritykseni v. 2018. Autan ihmisiä löytämään todellisen aidon olemuksensa, luonteensa sekä oman voimansa ja potentiaalinsa oivaltamalla itsensä uudelleen ja vapautumalla toimimattomasta us­ko­mus­jär­jes­tel­mäs­tään omannäköiseen elämään.

Toteutan mieltä herätteleviä ja oivalluttavia yksilö- ja ryhmävalmennuksia.

Palveluihini kuuluvat Vapaudu itsestäsi! -valmennus, Vapauden tien kanssakulkija -palvelu ja HLC-palvelut, Henkisen Liiketoiminnan Coachaus uuden ajan liiketoiminnan luomiseen. Valmennuksissa oivallamme oman mielemme vaikutusta elämän tapahtumiin, ihmissuhteisiin ja liiketoimintaan.


Yritykseni toiminta-ajatuksena on omien oivallusten, kokemusten, tietojen ja taitojen jakaminen jokaiselle uutta totuudellista, vapautunutta ja omannäköistä elämää haluavalle ihmiselle edulliseen hintaan.


Yritykseni arvot

Tahdon auttaa ihmisiä elämään omassa voimassaan ja totuudessaan aitoa, vastuullista ja vapautunutta elämää. Meidän on jokaisen tehtävä oma sisäinen työmme edistääksemme omaa ja ihmiskunnan henkistä evoluutiota.


Logon suunnittelusta ja toteutuksesta voit lukea lisää Uuden Ajan Ihmisyys -artikkelista.

N2%20Alabanneri%20nettisivut-me.png

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.